Suport ramburs la livrare
Peste 500 lei - 25 lei
Peste 800 lei - 50 lei

POLITICA DE RETURNARE (RAMBURSARE/ANULARE)

anulare

Acceptăm anulări de comenzi înainte ca produsul să fie expediat sau fabricat. Dacă comanda este anulată, veți primi o rambursare integrală. Nu putem anula o comandă dacă produsul a fost deja expediat.

Retur (dacă este solicitat)

Acceptăm returnări de produse. Clienții au dreptul la o rambursare în termen de 30 de zile de la primirea bunurilor.
Pentru returnare, produsul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare ca atunci când l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Chitanța sau dovada achiziției este necesară pentru returnări. Nu returnați produsul pe care l-ați achiziționat de la producător.
Clienții nu vor fi taxați pentru livrare de mai multe ori (acest lucru se aplică retururilor). Clientul nu este taxat pentru returnarea produsului.


Credite (dacă există)

Odată ce primim și confirmăm returnarea, vă vom trimite un e-mail de confirmare. De asemenea, vă vom anunța cu privire la acceptarea sau respingerea returnării dumneavoastră. Dacă returnarea este acceptată, returnarea va fi procesată și creditul va fi adăugat automat la cardul de credit sau metoda de plată inițială la data specificată.

Vânzări întârziate sau pierdute (dacă există)

Dacă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să vă verificați mai întâi contul bancar.
Apoi contactați emitentul cardului dvs. de credit. Poate dura ceva timp pentru ca returnarea dvs. să fie expediată oficial. Apoi contactați banca dvs. Rambursările durează adesea un timp. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la info@aschimos.com
.

Contactați serviciul clienți la
pentru adresa de retur.info@aschimos.com